Τι μας κάνει διαφορετικούς

Prod_WIMS_239x111

WIMS

Με το πατενταρισμένο σύστημα διαχείρησης λευκού μελανιού,τα μπλοκαρίσματα της κεφαλής και ο χρόνος συντήρησης έχουν μειωθεί .Το WIMS είναι η λύση για εκτύπωση με λευκό μελάνι. Με την κυκλοφορία του μελανιού μέσω μιας αντλίας σε συνδυασμό με ενα σύστημα φιλτραρίσματος το μελάνι είναι ανα πάσα στιγμή έτοιμο για να εκτυπώσετε. Έχουμε μειώσει το χρόνο συντήρησης σε σχέση με άλλα μηχανήματα της αγοράς , η σειρά Μ προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη λύση για εκτύπωση με λευκό μελάνι.

logo_texloc_112x70Τελάρα
Η σειρά Μ ειναι 100% ευέλικτη με πολλές επιλογές απο διαφορετικά μεγέθη τελάρων που καλύπτουν απο παιδικά ρούχα μέχρι εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους.Η στάνταρ διαμόρφωση του Μ2 υποστηρίζει δυο τελάρα για εκτύπωση σε δυο μπλουζάκια ταυτόχρονα τα όποια ενώνονται και προσφέρουν ένα μεγάλο πεδίο εκτύπωσης 61 x 45 cm. Μεγάλα πεδία εκτύπωσης είναι διαθέσιμα στα Μ4 και Μ6 για μεγάλη παραγωγή ή για εκτυπώσεις μεγάλου μήκους σε jeans, πετσέτες κτλ. (εκτυπώσεις εως 1100 x 980 mm).

logo_onepass_72x70DTG One Pass Fast
Μια μοναδική πατενταρισμένη διαδικασία που επιτρέπει την εκτύπωση της λευκής βάσης και των χρωμάτων να εκτυπώνονται ταυτόχρονα σε ένα πέρασμα. Με το “One Pass Fast” μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη παραγωγή με μεγαλύτερη ταχύτητα εκτύπωσης . Εώς 50% γρηγορότερες εκτυπώσεις με εξαιρετικά χρώματα όλα αυτά με μια απλή διαδικασία μέσω ένος εύχρηστου RIP.

logo_ACPC_70x70ACPC (Ενεργή προστασία πρόσκρουσης κεφαλής)
Ενσωματώνοντας κορυφαίας τεχνολογίας αισθητήρες,οποιοδήποτε εμπόδιο υπάρχει στην επιφάνεια εκτύπωσης ανιχνεύεται αυτόματα και το σύστημα χαμηλώνει το τελάρο κατα τη διάρκεια της εκτύπωσης, καθιστώντας την πρόσκρουση της κεφαλής αδύνατη, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η εκτύπωση .

Why_IQ_1_183x185-150x150iQ Interwave
Η ολοκαίνουρια τεχνολογία iQ Interweave συμβάλλει δραστικά στη διαδικασία της εκτύπωσης υφασμάτων . Μια νέα τεχνολογία που παρέχει μεγαλύτερη ταχύτητα και ποιότητα εκτύπωσης σε μια μεγαλύτερη γκάμα υφασμάτων. Περισσότερο μελάνι όταν και όπου ακριβώς χρειάζεται! Το IQ Interweave εκτύπώνει κυματιστά , και όχι σε ευθείες γραμμές.Η εκτύπωση κυματιστά πάνω στην ύφανση του υφάσματος δίνει ένα πολύ ποιοτικότερο αποτέλεσμα.

Logo_posdampfeedpress_99x70Τροφοδοσία μελανίου υπο πίεση
Αντίθετα με την εκτύπωση σε χαρτί , τα υφάσματα έχουν μεγαλύτερη πυκνότητα και απορροφητικότητα και τα απλά συστήματα τροφοδοσίας μελανιού δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν. Η συνεχής παροχή μελανιού σημαίνει λιγότερα μπλοκαρίσματα κεφαλής και μεγαλύτερα τυπώματα χωρίς να εξαντλείται το μελάνι στην κεφαλή.Η σειρά Μ διατηρεί τα χρώματα σε πίεση 1.2 psi για καλύτερη παροχή μελανιού εξασφαλίζοντας εκτυπώσεις με πιστά χρώματα και μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Logo_lowcost_99x70Το χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης!
Το χαμηλό κόστος εκτύπωσης αποτελεί επιτακτική ανάγκη στις περισσότερες αγορές.Η διαχείρηση μελανιού της σειράς Μ επιτρέπει την καλύτερη δυνατή ποιότητα εκτύπωσης με το χαμηλότερο κόστος.