Η TECHNOGREC – ΔHM. & ΒΑΣ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Ο.Ε., πρωτοπόρος στο χώρο του κεντήματος, από το 1969 κατασκευάζει προγράμματα ηλεκτρονικών κεντητικών μηχανών. Από το 1995 προσφέρει κλωστές, υλικά και αναλώσιμα κεντήματος του γερμανικού οίκου MADEIRA διαθέτοντας  πλήρη  γκάμα  νημάτων  και  βοηθητικών υλικών  σε στοκ  στις  αποθήκες μας καθώς και εξειδικευμένα  υλικά, εξυπηρετώντας  όλες  τις  ανάγκες  στο τομέα  του  κεντήματος.

Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία, το 2009 η Technogrec έγινε αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Αμερικάνικου οίκου Melco, εξειδικευμένου  κατασκευαστή των επαγγελματικών κεντητικών μηχανών ΕΜΤ16, των οικιακών-ερασιτεχνικών κεντητικών μηχανών Bravo, καθώς και το σχεδιαστικό πρόγραμμα δημιουργίας κεντητικών σχεδίων Designshop.

Από το Νοέμβριο του 2012, η εταιρία μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε Ελλάδα και Κύπρο της DTG Digital, κορυφαία εταιρία κατασκευής ψηφιακών εκτυπωτών για εκτύπωση απευθείας σε ύφασμα, καθώς και μελανιών ψηφιακής εκτύπωσης.

Σήμερα η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες σχεδίασης κεντητικών προγραμμάτων, μηχανήματα κεντήματος, ψηφιακούς εκτυπωτές καθώς και τα αναλώσιμα τους, με αποτέλεσμα να προσφέρει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών, τεχνογνωσίας και προϊόντων, εξυπηρετώντας από νεοσύστατες επιχειρήσεις μέχρι μεγάλου μεγέθους βιοτεχνίες.

Στόχος της εταιρείας μας, η πλήρης υποστήριξη του πελάτη μας παρέχοντας τεχνογνωσία, άμεση τεχνική υποστήριξη , άμεση διαθεσιμότητα αναλωσίμων συνεχή ενημέρωση για νέα προϊόντα και τεχνολογίες.