Είναι εκτύπωση που γίνεται απευθείας πάνω στο ύφασμα. Πρακτικά είναι το ίδιο πράγμα με την εκτύπωση μιας εικόνας σε μια κόλλα χαρτί μόνο που σε αυτή την περίπτωση το ρόλο του χαρτιού παίζει το ύφασμα.

Επειδή με τις άλλες μεθόδους, με την μεταξοτυπία για παράδειγμα , απαιτείται πολύ περισσότερος εξοπλισμός και πολύ μεγαλύτερος χώρος παραγωγής . Επίσης εκτίθεστε σε μεγάλη ποσότητα βλαβερών χημικών ουσιών.

Αυτό έχει κυρίως να κάνει με το πόση εμπειρία έχετε με την χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών άλλα και γενικότερα με τις εκτυπώσεις οποιασδήποτε μορφής. Όμως όπως και να έχει , διαμορφώνουμε την εκπαίδευση που προσφέρουμε ανάλογα την περίσταση και είτε χρειαστεί λιγότερος είτε περισσότερος χρόνος το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε δίπλα σας για όσο χρειαστεί.

Δύσκολη ερώτηση. Αυτό κυρίως έχει να κάνει με πολλές παραμέτρους, όπως για παράδειγμα το μέγεθος της εικόνας , το χρώμα του υφάσματος που είναι να τυπωθεί , πόσο συμπαγής είναι η εικόνα και άλλα. Το σίγουρο είναι ότι λόγο του ότι δεν απαιτείται καμία προετοιμασία που να απαιτεί ιδιαίτερο χρόνο η κόστος υλικών η εκτύπωση θα κοστίζει αισθητά λιγότερο απ ότι αν γινόταν με τη μέθοδο της μεταξοτυπίας , ιδιαίτερα αν πρόκειται για λίγα κομμάτια και με πολλά χρώματα.

Αν τα ρούχα πλένονται στις σωστές προδιαγραφές (έως 40c) και με τα σωστά απορρυπαντικά η απάντηση είναι ναι .